viikon kovin biisi kisa

 Olen miettinyt aloittelevana laulajana,mitenhän minun biisini otetaan vastaan yleensäkin. Omasta mielestäni ne ovat aina äänityksen jälkeen hyviä, kun lähtevät julkaisuun. Sitä en tosiaan voi tietää mitä mieltä yleisö tai siis kuuntelijat ovat biiseistä. Lähimmiltäni olen aina saanut hyvää palautetta niistä uusista biiseistäni. 

Sattumalta kerran, kun facebookia selailin työpuoleltani, niin tuli vastaan sellainen kisa kuin viikon kovin biisi. Kiinnostuin ja aloin tutustumaan kisaan. Minun mielestäni se kuullosti kivalta kisalta ja siksi laitoin oman tunne biisini kisaan mukaan. Saa nähdä miten siinä käy, mutta ainakin sitten tiedän hieman mitä mieltä kuuntelijat ovat siitä kisasta. Haluan kisojen kautta yrittää myöskin tuoda biisejäni esille. Tämä on hyvä keino siihen. 

Tunne biisini on tämän viikon viikon kovin biisi kilpailussa mukana. Äänestys aikaa on vielä jäljellä huomiseen eli 1.6 asti. Äänestämään pääsee facebookin sivun kautta eli kirjoittaa hakuun viikon kovin biisi- sieltä kohta 5 Susanna Revo ja tunne biisi. Linkkiä en saa valitettavasti laitettua tähän siitä kisasta. Jos jotakin kiinnostaa, niin noin pääsee sinne katsomaan ja äänestämään minua tai siis tunne biisiä. 

Jatkossakin laitan biisejäni kaikkiin kilpailuihin ja yritän itsekin osallistua kilpailuihin. Ihan  oikeisiin laulukilpailuihin. niistä myöhemmissä blogi kirjoituksissa. 

Huomenna tulee uusin biisini seitsemän kukkaa julkaisuun ja siitä kirjoitan huomenna uuden blogi kirjoituksen ja linkin biisistä tänne.

Huomiseen! mukavaa päivää kaikille!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

seitsemän kukkaa musiikkivideon tekeminen 13.6.2023

kesän varmistuneet keikat

biisit radioihin ja haastattelut ja hieman tietoa minusta laulajana