tanssien ja tapahtumien järjestäminen kesällä 2023.

 Sen lisäksi, että olen laulaja, niin järjestän kesällä 2023 tapahtumia ja tansseja. Päätin,että kun täällä missä asun niin ei ole paljon kesällä mitään tapahtumia lapsille tai koko perheelle tai edes kunnon kesä tansseja, niin järjestän sellaisia. Mietin keväällä jo asiaa pitkään ja tulin siihen tulokseen, että otan riskin ja järjestän itse ne. Aloin ottamaan asiasta selvää ja mitä sellaisten tapahtumien ja tanssien järjestämiseen vaaditaan. 

Olen niissä pääjärjestäjä, mutta onneksi olen saanut apulaisia mitkä auttavat järjestelyissä ja ovat paikan päälläkin tansseissa ja taphtumissa mukana. Laulan itse niissä tapahtumissa ja tansseissa myöskin. Teen järjestelyt ihan oikein ja mitä niihin vaaditaan. Tapahtumista ei tarvitse paljon ilmoittaa mihinkään, kun ovat päivällä. Olen kyllä luvan kysynyt siltin tahoilta missä ne tapahtumat järjestän. 

Tansseissa on hieman enemmän järjesteltävää. Minun pitää laittaa lupahakemuksen poliisille ja ilmoittaa poliisille myöskin järjestyksenvalvojien tiedot. Tansseissa pitää olla järjestyksenvalvojatkin. Lisäksi minun pitää ilmoittaa pelastussuunnitelma palolaitokselle. Musiikkiluvat mulla onkin jo ennestään, joten niitä minun ei tarvitse hakea. Tansseissa on buffetti ja grillamakkaran myyntiä, joten niihinkin pitää hakea sponsoreita mukaan. Vapaaehtoiset tansseissa hoitaa buffetin ja makkaran myynnin ja lisäksi lippujen myynnin. Lisäksi olen hakenut toisia esiintyjiä mukaan tansseihin.

Tanssit ovat illasta- alku yöhön. Joten ne tanssit ovat vain täysi-ikäisille.  Tapahtumat ovat päivällä tai alkuillasta, joten ne on tarkoitettu kaikille ja koko perheelle myöskin. Ovat siis ikärajattomat. Tapahtumissa on musiikkia ja laulan niissä itse susanna Revona. 

Tapahtumissa on myöskin muuta mukavaa luvassa kuten kilpailuja, kesäisiä heittolajeja kuten saappaanheitto, kylpyankan heittämistä ja muuta sellaista. On buffetti. Luontopolkuja ja rasteja ja ihan kaikenlaista kesäistä puuhaa. 

Tykkään jotenkin järjestää tälläisiä tapahtumia ja tansseja. Ajattelen niin,että muuten sellaisia ei olisi kesällä ja ihmisillä ei olisi täällä päin kesällä kivaa tekemistä. Teen tätä siis tekemisen ilostakin! 

Tapahtumia on ainakin tulossa varsinais-suomessa kuten uudessakaupungissa, laitilassa, ja ehkä taivassalossa ja kustavissa. Nämä ovat siis koko perheelle tarkoitettuja vaikka niissä on musiikkkia ja tanssia mukana!

Tansseja järjestetään Kustavissa, Uudessakaupungissa, Laitilassa nyt ainakin. 

Pääsen siis itsekin niissä esiintymään ja laulamaan. Tarkoitus on laulaa iskelmää, vanhempaa iskelmää, muitakin genrejä kuten hieman poppia ja metallia. Lasten laulujakin on joukossa. Näitä laulan tapahtumissa. Tansseissa laulan tietenkin perinteisiä tanssimusiikkia,kuten iskelmää,mutta valssia, tangoa.humppaa,jenkkaa, foxsia..

Kesä keikoille etsinkin samalla kosketinsoittajaa. Kosketinsoittaja saisi olla Varsinais-suomesta.Ensisijaisesti etsin nais puolista soittajaa.   Jos kiinnostaa, niin voi laittaa sähköpostia: laulaja.susanna@gmail.com

Huomenna kerron tarkemmin tapahtumista ja tansseista. kirjoittelen muutenkin lisää!

hyvää yötä kaikille ja nukkukaa hyvin!

t. susanna



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kesän varmistuneet keikat

biisit radioihin ja haastattelut ja hieman tietoa minusta laulajana

seitsemän kukkaa musiikkivideon tekeminen 13.6.2023