biisini taustaa ja kevät terveisiä!

 hei kaikki!

Tässä on alku kevät alkanut hyvin. Perhe elämää olen viettänyt. Pääsiäinenkin tuli perheenä vietettyä mukavasti. Sai rentoutua ja levättyä ja olla pojan kanssa. Auringosta ja lämmöstä olen nauttinut kovasti. Nyt vielä, kun lämpimät ilmat jatkuvat. Kevät on ihanaa aikaa ja luonto herää ja saa katsella luonnon heräämistä kunnolla. Muutenkin, kun olen luonto ihminen. 

Minulle oli tekeillä ihan oman biisin sanoitus ja sävellys. Sain biisin kokonaisuudessa valmiina ennen pääsiäistä. Biisin sanoitus ja sävellys on hyvä ja tykkään itse siitä tosi paljon. 

Biisi kertoo minun perheestäni ja varsinkin siitä, kuinka kovasti rakastan miestäni ja poikaani. Haluan olla perheenä yhdessä. Biisi on rento kesä biisi, jossa perhe yhdessä viettää kesäpäivää ja eikä ole mitään huolia vaan voivat nauttia rennosti yhdessä kesäpäivää ja kesälomaa. Halusin itse biisin kautta kertoa omille rakkailleni eli miehelleni ja pojalleni kuinka heitä rakastan ja ovat koko minun elämäni. En sitä aina muista sanoa tai kertoa, niin tulee tämän biisin myötä kerrotuksi heille. 

Jokainen ihminen, joka kuuntelee biisini sitten, kun on valmiina. Niin voi miettiä mitä se rakas ja perhe merkitsee. Onko pakko aina miettiä niitä murheita, kotihommia kuten pyykkäämistä tai muuta sellaista, vai voisiko sen rakkaan ja perheen kanssa viettää kivaa ja mukavaa aikaa tai ihan vaikka yhden tulevan kesäpäivän. 

Antaisinkin tässä kaikille vanhemmille haasteen, joka tämän blogini lukee, niin viettäkää ainakin yksi tuleva kesäpäivä sen rakkaan aviomiehen, aviovaimon, kihlatun, tai muun rakkaan kanssa ja tai myöskin sen ihanan perheen ja niitten mussukoitten eli lapsen/lapsien kanssa. Tai sitten sen koko mukavan tulevan kesäloman ajan yhteistä aikaa, kuten siinä biisissä teen. Ei se ole paljon pyydetty ajatellen sitä että ne kotihommat ehtii tehdä myöhemminkin ja yhteistä aikaa on kuitenkin aika vähän olemassa yleensä. Lapsi/lapsetkin tykkäisivät siitä varmaan paljon.

Kun pyysin biisiin tälläistä sanoitusta, niin olin jo ajatellut etukäteen tätä asiaa, että en ollut paljon viettänyt lapseni kanssa tälläistä vapaata aikaa, vaan olin samalla tehnyt juuri niitä kotihommia tai muuta siinä samalla. En ollut myöskään paljon kertonut miehelleni, että rakastan häntä tai ollut hänenkään kanssa. Yhteinen aika on ollut parisuhteessa aika vähän. Siksi halusin juuri biisin minkä myötä kerron näistä tunteistani ja rakkaudestani heitä kohtaan ja perhe on minulle kaikki kaikessa. On mukavaa, kun rakas mieheni ja lapseni on olemassa. 

Itselläni on tarkoitus viettää kesällä mahdollisimman paljon aikaa perheeni kanssa yhdessä. Mennä muuallekin, kun olla vaan kotona. Siksi olen myöskin jo alkanut suunnittelemaan kesää ja tekemisiä koko perheen voimin. 

Menen tämän biisini äänittämään studioon maanantaina 25.4. joten on tulossa kuunneltavaksi siinä toukokuun puolella. Kun ammattilaiset laittavat sen jakoon ja kuunneltavaksi. 

Biisin nimi on KESÄPÄIVÄÄ!

Olisi mukavaa, kun vastaatte tähän, ketkä aikovat ottaa kesä haasteen vastaan ja laitetaan haaste eteenpäin ja kiertoon!! Saadaan tästä kiva kesäinen haaste jokaiselle ja ympäri Suomea.

Mukavaa ja aurinkoista kevättä ja nauttikaa ilmoista ja toisistanne!!

P.s. kirjoittelen sitten miten studiolla meni ja äänittäminen sujui.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kesän varmistuneet keikat

biisit radioihin ja haastattelut ja hieman tietoa minusta laulajana

seitsemän kukkaa musiikkivideon tekeminen 13.6.2023